Diensten

Hier kom je te weten wat ik voor jou kan doen.
Dit kan ik voor jou doen:
1. Ik registreer je domeinnaam
Je domeinnaam is je adres op het wereldwijde web. Dat is bv "mijnbedrijf.be", of "jouwbedrijf.com" of " christoffelswebsites.eu" - of iets gelijkaardigs, met een hele reeks mogelijke extensies.

In principe verzorg ik de registratie voor één jaar, jaarlijks hernieuwbaar. Indien nodig of nuttig kan ik ook voor meer dan één jaar registreren, afhankelijk van omstandigheden en eventuele promoties. Ik kan de meeste extensies registreren (.be, .com, .eu, .es, .org, .net....), merk wel op dat sommige extensies duurder zijn dan andere. Het is altijd een goed idee om de extensie te kiezen die het meest relevant is voor de geografische omgeving waarin je met je zaak actief bent.
2. Ik maak jouw website
Een website is op zich niet meer dan een verzameling gegevens. Tekst, audio, video, foto's... opgedeeld in folders en vakjes, zoals alle andere dingen op je computer. Alles samengehouden door standaard code die de gegevens interpreteert, en via een browser op je scherm doet verschijnen.

Code kennen is nuttig, maar niet noodzakelijk. Ik werk met een aantal doe-het-zelf website builders waar de basis voorhanden is, en waar je middels het gebruik van een veredelde tekstverwerker je inhoud in een bestaand frame kan invoeren. Eenvoudig, efficiënt, en snel. Ik maak bij voorkeur gebruik van Tilda, maar als het nodig is kan ik ook met Weebly werken, Jimdo, Yola, Webnode of andere doe-het-zelf tools.
3. Ik regel de hosting van je website
Een website moet ergens gehost worden - dat is gewoon ruimte op een computer ergens. Je kan deze ruimte huren of kopen, er je website op zetten, alles configureren, onderhouden, beveiligen, en up-to-date houden - als je alles zelf wil doen tenminste.

De website die ik met Tilda, Webnode, Jimdo of Weebly voor jou maak zijn bij die bedrijven gehost. Het is een totaalpakket waar niet alleen de hosting, maar ook het onderhoud en de beveiliging standaard inbegrepen is, voor een vaste prijs per maand, of per jaar.
WAT DOE IK NIET
Ik maak e e n v o u d i g e websites. Dat zijn meestal websites die beperkt zijn in aantal bladzijden, met tekst, foto's, video, en audio bestanden. Een degelijke online aanwezigheid, uiteraard wel met links naar je profielen op sociale media, mét contactformulier, reservatieformulier, of een aanvraagformulier.

Ik maak dus heel specifiek géén online shops, of websites die data-driven zijn (met een database gelinkt). Dat is een heel andere wereld, met een ander prijskaartje, en daar heb je andere mensen voor nodig.